Sprint: maak kennis met de rage

Het is al een tijdje een trend in sportland: kort en intensief trainen met rust tussendoor. Deze manier van trainen zorgt voor een voldaan gevoel en snelle resultaten! Wij bieden de volgende programma’s

Over Sprint vertellen wij jou graag iets extra’s. Sprint is het nieuwste programma van Les Mills en wereldwijd een echte rage! Wij vinden het tijd worden om ook jou bekend te maken met deze zeer moderne en effectieve manier van trainen.

Snel resultaat

Waarom Sprint? Omdat je via een training van slechts een half uur echt snel resultaten bereikt. Je verbrandt veel calorieën en merkt al na enkele trainingen verbetering in je conditie en zelfvertrouwen. Je gebruikt met name je benen, billen, buik en armen. Klinkt goed toch?!

Na enkele trainingen zie je al verbetering in je conditie en zelfvertrouwen

Sprint maakt gebruik van een indoor fiets. De fiets is “slechts” jouw hulpmiddel naar meer fitheid. We trainen staand en zittend. We wisselen af in hoe zwaar je trapt en hoe snel je beweegt. Iedereen kan het en ieder op zijn/haar eigen niveau. Je kunt helemaal losgaan. Je zult zien en voelen hoe snel je vooruit gaat!

Goed gevoel

Wij als trainers helpen jou het beste uit jezelf te halen en met plezier en een goed gevoel te trainen. Mogen we je uitdagen? De hele maand september staat in het teken van ‘try-out’. Voel je welkom op woensdag om 20.45 uur en op zondag om 10.30 uur. Zaal 2. Je hebt geen speciale kleding of schoenen nodig.

Jullie trainers, Louisa en Inger