Groepslessen

Bij Healthclub Veenendaal kun je kiezen uit zo'n 20 verschillende groepslessen. Wil je ontspannen meedoen aan een groepsles of heb je keiharde uitdaging nodig? Wil je gewoon lekker fit blijven of juist werken aan je spieropbouw, lenigheid of uithoudingsvermogen? De keuze is aan jou!


Benieuwd wanneer je deze lessen kunt volgen? Bekijk hier het lesrooster.

Hou je van dansen, dan is dit zeker een les voor jou. Je danst op muziek uit verschillende landen , de dans wordt hierop aangepast. Iedereen die van dansen houdt kan meedoen aan deze les. Een uur je heerlijk uitleven, wie wil dat nu niet.

Bekijk groepsles

Wil jij aan je conditie&kracht werken? Doe dan mee met Boks-Tabata! Tabata is een manier van High Intensity Interval training. De basis van een TabataWorkout is dat je een bepaalde oefening voor 20 seconden uitvoert.Je doet dit zoveel mogelijk herhalingen. Vervolgens heb je 10 seconden rust. Bokszaktraining is één van de meest effectieve manieren om vet te…

Bekijk groepsles

STEP-BURN De naam zegt het al, een combinatie van STEP  met BURN. STEP-BURN is  een toegankelijke, effectieve en vooral motiverende groepsles waarbij je werkt aan alle facetten voor een fit en strak lichaam. Cardio, spierverstevigende oefeningen én coretraining! BURN is DE workout waarmee je optimaal kilocalorieën verbrandt en je hele lichaam in shape brengt! Behalve…

Bekijk groepsles

BodyAttack is een intens programma waarbij je je hele lichaam traint. Atletische bewegingen worden gecombineerd met krachtoefeningen waarmee je je functionele fitness verbetert.

Bekijk groepsles
Bokszaktraining

Moet je je energie kwijt of wil je even stoom afblazen? Dan is bokszaktraining wat voor jou! In een training van 35 minuten werk je met harde slagen aan je conditie en longinhoud.

Bekijk groepsles
BRN

Wil je werken aan een fit en strak lichaam? Dan is BRN iets voor jou. Je traint met behulp van speciale XCO buizen die je helpen om optimaal calorieën te verbranden.

Bekijk groepsles
RPM

RPM is indoor cycling op het ritme van muziek, zodat je je conditie en uithoudingsvermogen verbetert. Je legt een parcours af van heuvels, vlakke landschappen, bergtoppen, tijdritten en intervaltraining.

Bekijk groepsles

Tijdens een Zumba-les worden dansen als cumbia, merengue, salsa, reggaeton, mambo, rumba, flamenco en calypso gecombineerd met aerobics! De choreografie is geschikt voor iedereen.

Bekijk groepsles