Groepslessen

Bij Healthclub Veenendaal kun je kiezen uit zo'n 20 verschillende groepslessen. Wil je ontspannen meedoen aan een groepsles of heb je keiharde uitdaging nodig? Wil je gewoon lekker fit blijven of juist werken aan je spieropbouw, lenigheid of uithoudingsvermogen? De keuze is aan jou!


Benieuwd wanneer je deze lessen kunt volgen? Bekijk hier het lesrooster.

YOGA  

Bekijk groepsles

Hou je van dansen, dan is dit zeker een les voor jou. Je danst op muziek uit verschillende landen , de dans wordt hierop aangepast. Iedereen die van dansen houdt kan meedoen aan deze les. Een uur je heerlijk uitleven, wie wil dat nu niet.

Bekijk groepsles

Geen idee welke groepsles je nu weer moet kiezen? Ga dan voor MIX-FIT. Elke week een andere workout.

Bekijk groepsles

Wil jij aan je conditie&kracht werken? Doe dan mee met Boks-Tabata! Tabata is een manier van High Intensity Interval training. De basis van een TabataWorkout is dat je een bepaalde oefening voor 20 seconden uitvoert.Je doet dit zoveel mogelijk herhalingen. Vervolgens heb je 10 seconden rust. Bokszaktraining is één van de meest effectieve manieren om vet te…

Bekijk groepsles

Tabata b.b.b. is een hiit (high intensity interval training) training waarin je  voornamelijk de buik , benen en billen traint. In drie kwartier doe je verschillende en afwisselende oefeningen. Je gebruikt je eigen lichaamsgewicht of lichte gewichten. De oefeningen worden net als bij de Tabata 20 seconden uitgevoerd, gevolgd door 10 seconden rust.      

Bekijk groepsles

STEP-BURN De naam zegt het al, een combinatie van STEP  met BURN. STEP-BURN is  een toegankelijke, effectieve en vooral motiverende groepsles waarbij je werkt aan alle facetten voor een fit en strak lichaam. Cardio, spierverstevigende oefeningen én coretraining! BURN is DE workout waarmee je optimaal kilocalorieën verbrandt en je hele lichaam in shape brengt! Behalve…

Bekijk groepsles

BodyAttack is een intens programma waarbij je je hele lichaam traint. Atletische bewegingen worden gecombineerd met krachtoefeningen waarmee je je functionele fitness verbetert.

Bekijk groepsles

Deze 55 minuten durende workout daagt al je belangrijke spiergroepen uit met behulp van de beste krachtoefeningen, zoals squats, presses, lifts en curls.

Bekijk groepsles
Bodybalance

Bodybalance is een 55 minuten durende groepsworkout op muziek. De combinatie van yoga, tai chi en pilates oefeningen verbetert de fysieke en mentale conditie.

Bekijk groepsles
Bokszaktraining

Moet je je energie kwijt of wil je even stoom afblazen? Dan is bokszaktraining wat voor jou! In een training van 35 minuten werk je met harde slagen aan je conditie en longinhoud.

Bekijk groepsles
Buikspierkwartier

In het buikspierkwartier werk je 15 minuten lang specifiek aan je buikspieren onder leiding van een instructeur. Je buikspieren groeien daardoor in volume en worden beter zichtbaar.

Bekijk groepsles
BRN

Wil je werken aan een fit en strak lichaam? Dan is BRN iets voor jou. Je traint met behulp van speciale XCO buizen die je helpen om optimaal calorieën te verbranden.

Bekijk groepsles

Bij Functional training combineer je zoveel mogelijk gevarieerde functionele bewegingen in één intensieve workout. De combinatie van de oefeningen en de intensiteit zorgt ervoor dat je al je spiergroepen optimaal traint.

Bekijk groepsles
Fun Action

Wil je meer plezier in je trainingsschema of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Neem dan deel aan onze 30 minuten durende Fun Action-groepslessen, onder begeleiding van een sportinstructeur.

Bekijk groepsles
Kettlebell

Kettlebell is een effectieve workout, waarbij de kracht, snelheid, coördinatie en core stability wordt verbeterd. Je traint al je spieren in één workout, zodat ze goed op elkaar afgestemd zijn.

Bekijk groepsles
Tabata
HIT

Wil je effect bereiken in weinig tijd en hou je van afwisseling? Dan is de High Intensity Intensive Training (HIIT) wat voor jou. Je wisselt intervallen van hoge intensiteit af met korte periodes van rust.

Bekijk groepsles
Pilates

Pilates is een spierverstevigende training, waar optimaal gebruik wordt gemaakt van een afwisseling van inspanning en ontspanning. Wil je je core krachtiger maken? Dan is Pilates de ideale training voor jou!

Bekijk groepsles
RPM

RPM is indoor cycling op het ritme van muziek, zodat je je conditie en uithoudingsvermogen verbetert. Je legt een parcours af van heuvels, vlakke landschappen, bergtoppen, tijdritten en intervaltraining.

Bekijk groepsles

Gezond en fit ouder worden, dat wil iedereen wel. Gelukkig helpt Healthclub u daarbij met ons wekelijkse halfuurtje Senioren Fit Plus. Zo blijft u in beweging en hout u uw spieren soepel!

Bekijk groepsles

Les Mills Sprint is een High Intensity Interval Training (HIIT) van 30 minuten op een indoor bike. Je fietst geen lange tocht, maar gaat direct intensief van start.

Bekijk groepsles

Tabata is een high-intensity interval training met oefeningen van 20 seconden gevolgd door 10 seconden rust, die je fitter maken en gewichtsverlies stimuleren.

Bekijk groepsles

Op zoek naar een groepsles waarin je alle onderdelen van je lichaam te traint? Dan is de Total Workout wat voor jou. In een les van een uur train je alle spieren van je lichaam. Zo blijf je lekker fit!

Bekijk groepsles
XCORE

Hou je van bewegen op opzwepende muziek? Dan is XCORE iets voor jou. Volg je een les XCORE, dan train je tijdens een 45 minuten durende workout je hele lichaam, met focus op je core (rug-, buik- en heupspieren).

Bekijk groepsles

Tijdens een Zumba-les worden dansen als cumbia, merengue, salsa, reggaeton, mambo, rumba, flamenco en calypso gecombineerd met aerobics! De choreografie is geschikt voor iedereen.

Bekijk groepsles