Outdoor Bootcamp

Binnen sporten niets voor jou? Ga dan met ons mee naar recreatiegebied Kwintelooijen voor Outdoor Bootcamp. Outdoor Bootcamp is een intensieve training die geschikt is voor sporters die op zoek zijn naar uitdaging en die over een dosis doorzettingsvermogen beschikken.

Bootcamp is een gevarieerde training van 60 minuten die in de buitenlucht wordt gegeven. Je werkt aan je conditie en kracht en je ervaart direct geestelijke ontspanning door de buitenlucht. Deelnemen aan deze groepsles?

Reserveer direct online

Outdoor Bootcamp training

De training wordt gegeven in recreatiegebied Kwintelooijen Rhenen, waar de groep een ronde maakt van ongeveer 5 kilometer. Hier wordt gebruik gemaakt van bankjes, heuvels, trappen, bospaden etc. Hardlopen en hardloopelementen worden afgewisseld met korte intensieve krachtoefeningen. De training is geschikt voor mannen en vrouwen van alle sportniveaus die een sterk lichaam willen ontwikkelen. Elke vijf weken is er een geheel nieuwe les onder leiding van een inspirerende trainer die zelf meedoet en je aanmoedigt. De trainingen gaan altijd door, in weer en wind!

Lesrooster
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Outdoor Bootcamp09:00 - 10:00